Penaja :

Friday, 3 September 2010

LAN PET PET TERJAH GANTI NAS AHMAD!

Korang ingat lagi tak Hari Raya tahun 2008 Nas pernah terbitkan satu rancangan khas Hari Raya bertajuk 'Setahun Sekali Lagi' kat TV3?.

Ada banyak segmen lawak & spontan dalam rancangan khas tu, antaranya....ni ha, segmen Lan Pet Pet jadi Nas Ahmad versi tua. Walau dah tua tapi terjah tetap terjah!. 

Masa rakaman segmen ni Nas gunakan 2 kamera tersembunyi, lepas tu arahkan Lan 'terjah' siapa-siapa aja yang dia tergerak nak terjah. Dari kawasan orang ramai kat Bazaar Jalan Masjid India sampai ke Central Market selagi jumpa ntah mana-mana orang habis semua Lan terjah. He he.

TV3 pernah ulangtayang rancangan ni raya tahun 2009 (tapi versi 30 minit je).

Camna?......nak tengok lagi tak segmen ni?.

Jommm layan video ni kasi gamat, yeah!

video
 

1 comment:

abg metro penang said...

sempoi abis...idea yang cukup kreatif dan paling penting terjah tetap terjah....yeaahhhh