Penaja :

Thursday, 23 September 2010

Aarrgghh!!....kena masak le pulak!

Rabu 22hb Sept 2010 : Nas diundang jadi tamu untuk rancangan 'Sarjan Saji'. Alamak!......rancangan masakan tu!.
Ishh, bab makan Nas memang A, tapi bab memasak......Nas memang tak tau masak. Hancus!. 

Tapi....Nas pun pantang dicabar. He he he. Bila director program tu Kama call dan mintak Nas jadi guest program tu pulak......mulanya panik gak, tapi......laayyaann aja la!.

Program ni unik....satu program masakan yang lain dari biasa. Sementara tunggu masakan tu siap ke apa ke siap ada segmen-segmen sampingan yang buat orang tak bosan. Best lorr!. Chef Kamarul host program ni dengan 'maskot' program ni si Sarjan Saji. (He he...pelik gak tengok Sarjan Saji ni pakai skirt!).  

Nak tau apa Nas masak?.......menjadi ke hangus ke?.......sedap ke tak sedap langsung?......
....korang tengok le sendiri bila siar kat TV3 hari selasa 16hb Nov '10 nanti jam 11:30 pagi. Yeah!









4 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wahhh...

entry nie, mmg ayu suka..
nak syer ke blog ayu boleh....
pasti ramai menonton, sebab abang nas kena masak2..hahahha

ardinihumaira said...

haaa... nanti dni nak tengok ketereran abang Nas masak. hikhik...

NAS AHMAD said...

Silakan Ayu

NAS AHMAD said...

Tak pandai pun. Baaalun je Ardi.