Penaja :

Saturday, 8 May 2010

Nas tamu Muzik-Muzik!

n Sabtu 10hb April '10 lepas Nas dijemput jadi tamu rancangan Muzik-Muzik dengan Yanie (wartawan Harian Metro). Pengacara Cheryl Samad tanya macam-macam. He he. Jaaawab aje le.

Actually semua tau Muzik-Muzik ni bukan le talk show yang kita boleh jawab dan huraikan semua soalan dengan panjang lebar kan?...just jawab sikit-sikit mana yang sempat je (satu soalan & jawapan lebih kurang tempohnya 2 ke 3 minit je). Kira okaaay jugak le tu kan?.

Jom tengok sedutannya ni ha.


Soalan pertama : Perlu ke publisiti dalam bidang seni tempatan?. Haa jawab....jawab.

video

Soalan ke dua : Betul ke wartawan lebih mengutamakan cerita sensasi artis berbanding cerita karier?. Jawab....jawab la.


video


video

Soalan ke tiga : Bagaimana reaksi wartawan bila dihentam pula?. Apa lagi?...jawab le.


video

Soalan ke empat pulak, mampu ke publisiti matangkan industri seni kita?. Hmm....mampu ke?. Aa...jawab...jawab

video

Itu le antara soalan yang sempat ditanya & dijawab dalam tempoh yang terhad. Maklum le program tu tumpuan utamanya pada carta lagu kan?. Nak panjang lebar memang le tak sempat.

Apa pun...terima kasih Nas ucapkan kat penerbit program tu - Gbam sebab sudi jemput Nas jadi tamu. I okay je bro. Orait...saksikan Muzik-Muzik tiap Sabtu (petang, kat TV3).

2 comments:

suzzsuzie said...

Apapun abg Nas makin glamer skg...pandai provoke orang dalam Mentor musim baru ni...hehe..best

NAS AHMAD said...

Cari makan la suzzsuzie. he he. Glamer?...sikit je tu kan?