Penaja :

Saturday, 8 May 2010

Liputan langsung Konsert Double Trouble

1hb Mei lepas.......ishh...tak kan le nak miss?.....Nas pun ada kat tengah 20 ribu penonton konsert Double Trouble!. Sempat pulak tu buat buat laporan langsung dari panggilan telefon masa program Galaksi (TV9) tengah tayang.


Kat konsert tu.......dah tentu le tengah bising dengan muzik & sorakan penonton, sampaikan Nas antara dengar dengan tidak je perbualan telefon dengan Irma Hasmie pengacara Galaksi tu. Control punya control, nasib baik le tak ketara sangat problem tu kat TV. Dengar macam lancar je kan?. He he.


Galaksi bersiaran langsung mulai jam 9 malam selama 1 jam kan?. Nak tau?.....sepanjang tempoh tu le penerbit Galaksi Zaini Saidi berusaha call Nas utk buat laporan langsung ni tapi berkali-kali tak dapat line. Handset sentiasa dalam genggaman Nas tapi line tak dapat masuk sebab gangguan gelombang telefon kat situ. Dia cuba berkali-kali dan akhirnya......dapat jugak!. Lega!. Tu yg Nas hold the line 10 minit sebelum live tu, takut tak dapat line lagi.

30 minit sebelum live tu pulak, Zaini dah cuba call Nas. Line clear!. Nas cadang kalau dia call masa live nanti Nas nak lari kejap gi cari tempat yang agak tak berapa bising sangat supaya kami dapat berhubung dengan lebih selesa nanti. Tapi tau apa jadi?........bila konsert tu mula je...Nas langsung dah tak boleh gerak gi mana-mana lagi dah. Penonton dah penuh, padat keliling arena tu. Hilang kisah le nak bangun kejap gi tempat yg reda sikit. Terpaksa le bertahan gak jawab pangilan telefon dari Galaksi dan buat laporan langsung dalam keadaan bising. Fuhh!.


Tentu ada yang tak sempat tengok siaran langsung kat Galaksi masa tu kan?. Jom tengok kat sini.



videoAdd Video......ooppsss...terputus le pulak!. Haa ni sambungannya........

video

1 comment:

aku dari planet lain said...

seronok la bro..aku kat sarawak.x dapat gi la